Bulvár-celeb

2024.05.09. 12:15

Ismert tévéssel jött össze a Házasság első látásra egyik szereplője

Az egyik legbotrányosabb alakja volt a műsornak, de úgy tűnik, nem a kamerák előtt találta meg a szerelmet.

Laci nem volt sokáig egyedül

Forrás: TV2

A Házasság első látásra közönségkedvenc párja volt Hilda és Laci, a kapcsolatuk azonban nem sokáig folytatódott a műsoron kívül. „Abban maradtunk, hogy kinn, a műsor után majd adunk egy esélyt egymásnak. De hirtelen sok meló volt felvenni a régi ritmust. A távolság is számított, el is fáradtunk” – mondta korábban Laci, írja a Story nyomán az Origo.

Mostanra az is kiderült, hogy a férfi csak néhány hónapig maradt egyedül: ma már új barátnője van Konyári Edinka személyében

– aki korábban a Palikék világa by Manna háziasszonya volt, évek óta tévésként dolgozik.

Brem László és Konyári Edinka egyébként már több mint húsz éve ismerik egymást, miután mindketten kecskemétiek, ugyanazokra a szórakozóhelyekre jártak. Régóta nem tartották a kapcsolatot, Edinka azonban már a Házasság első látásra beharangozójában felismerte Lacit, és később ráírt.

„Én már 2011-ben ráírtam egyszer Lacira, mert szerettem volna felkérni egy műsorra, amin épp dolgoztam, de válaszra sem méltatott.

Gondoltam, micsoda modortalan pasi lett. Aztán utóbb kiderült, azért nem írt vissza, mert sablonüzenetet küldtem, amit tucatszámra kapott akkoriban a tévésektől” – mesélte Konyári Edinka a Story magazinnak.

„Mindent akartam, csak párkapcsolatot nem. Januárban egy nagyon csúnya szakításból jöttem ki épp, meghiúsult az esküvőm is, szóval lelki mélyponton voltam. Egyszerűen csak megörültem, amikor megláttam Lacit a képernyőn” – mondta arról, hogy tizenhárom év után ismét ráírt régi ismerősére.

Párkapcsolat lett belőle

„El se hittem, hogy ez igaz, és tényleg bevillant minden: a Robinson diszkó, a közös ismerőseink, illetve az is, hogy Edi mindig foglalt volt” – tette hozzá Laci, aki kezdetben nehezebben emlékezett.

Végül hamar összejöttek, és most már csak heti két napot töltenek külön, Edinkával a távolság sem akadály – mint annak idején Hildával volt, aki már az oltárnál ledöbbent azon, hogy újdonsült férje nem Budapesten lakik.

„Imádom, hogy Edinek nem törik le a körme, hogy le kell vonatoznia hozzám” – mondta erről a Kecskeméten élő Laci.

„Nekem is Kecskeméten van a családom, imádok ott lenni, és Laci is szeret velem Pesten lenni. De nyilván idővel kitaláljuk, hol legyen a bázis” – tette hozzá Edinka.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában