A kerékpáros pihenőnél dolgoztak

2024.04.23. 18:30

Keszthely idén is csatlakozott a TeSzedd! hulladékgyűjtési mozgalomhoz

Idén is csatlakozott a TeSzedd! országos hulladékgyűjtési akcióhéthez a keszthelyi önkormányzat. Képviselők és az önkormányzat dolgozói a Bécsi kapu utcai kerékpáros pihenő környezetét tették rendbe a Föld napján.

Péter B. Árpád

Megtisztították a Bécsi kapu utcai kerékpáros pihenő környezetét. Manninger Jenő és Nemes Klára is részt vett a keszthelyi TeSzedd! akciónapban

Fotó: PBÁ

Az önkéntesek között volt Manninger Jenő polgármester is, aki kiemelte: a TeSzedd! rendkívül hasznos és eredményes mozgalom, amelynek hatására évről évre tisztább lesz Magyarország.

– Keszthelyen szerencsére egyre kevesebb az eldobált hulladék, hiszen az itt élők s az ide látogatók ügyelnek a rendre, de azért a környező erdőkben s a külterületi részeken találni szemetet. Jellemzőbb, hogy különféle szórakoztató rendezvények után marad némi hulladék, de azt a város cége gyorsan eltakarítja – összegzett Manninger Jenő.

A város első embere hozzátette, a képviselők és a helyhatóság munkatársai azt is szeretnék üzenni mostani vállalásukkal: a szervezett akciók mellett különösen fontos, hogy mindenki ügyeljen a saját környezetére, s tegyen is azért – akár úgy, hogy nem hagy maga után szemetet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában