A város fejlődéséért

2024.05.07. 14:34

A "Szentgrót Most" jelöltjei

Lezárult a jelöltállítás folyamata, Zalaszentgróton Baracskai József újra megméretteti magát a polgármesteri tisztségért a „Szentgrót Most” csapat színeiben az önkormányzati választáson. A szervezet tájékoztatása szerint jelöltjeik közt megtalálhatók a tapasztalt önkormányzati képviselők mellett friss, innovatív gondolkodású szakemberek, akik elszántak abban, hogy előremozdítsák a város fejlődését. A csapat ötvözi a meglévő tapasztalatot és az új ötleteket, hogy a legjobbat hozzák ki Zalaszentgrótból, fogalmaztak.

Zaol.hu

Balról: Fatér Balázs István, György Bálint, Kulifainé Kovács Tímea, Vári Mária, Baracskai József, Ságiné Szabó Beáta, Fuisz Zsuzsanna, Kotsy Tamás

Forrás: ZH

A jelöltek közt szerepel Vári Mária alpolgármester és pedagógus, Ságiné Szabó Beáta bizottsági elnök és intézményvezető, Fuisz Zsuzsanna, az OTP fiókvezetője, Kulifainé Kovács Tímea kulturális szervező, Fatér Balázs István vállalkozó, a térségi iparkamara elnöke, György Bálint környezetvédelmi szakértő, Kotsy Tamás városüzemeltetési vezető. Mint írták, a „Szentgrót Most” csapata szakértelmével készen áll arra, hogy folytassa a munkát Zalaszentgrótért, a város lakóinak igényeit szem előtt tartva.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában