Önkormányzati választás 2024

2024.05.09. 15:30

Az Együtt Zalaegerszegért Egyesület tizenkét jelöltet állít

Megalakulása, 1998 óta minden önkormányzati választáson indított jelölteket az Együtt Zalaegerszegért Egyesület, és június 9-én is az összes megyeszékhelyi választókerületben lehet voksolni az EZE jelöltjeire is.

Arany Gábor

Az EZE négy jelöltje a tájékoztatón: Gáspár István, Major Zsolt, Selyem-Tóth Sándor, Németh László

Fotó: A szerző

Ezt jelentették be az egyesület sajtótájékoztatóján csütörtökön délelőtt. Mint Major Zsolt, az egyesület elnöke hangsúlyozta, az EZE nem párt, egyik párthoz sem kötődik, független civil szervezet, csak a városban tevékenykedik az itt élők érdekében.

A jelöltek a választókerületek sorrendjében: Major Zsolt szakmai oktató, Horváth Gyula burkoló, Selyem-Tóth Sándor, az egyesület alelnöke, nyugdíjas mérnök, Tóth Jánosné, a ruhagyár nyugdíjas személyzetise, oktató, több civil szervezet tagja, Czeglédy András nyugdíjas építészmérnök, városvédő, Gáspár István nyugdíjas közgazdász, Nászta Katalin író, Durgó Tibor vállalkozó, dr. Vándor László nyugalmazott múzeumigazgató, régész, Németh László vállalkozó, Molnár Zsolt történelemtanár, Sümegi István vállalkozó.

Polgármesternek jelöltet nem állítanak, mert Balaicz Zoltán városért tett eddigi tevékenységével nagyobb részben elégedettek, tette hozzá végezetül Major Zsolt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában