Kürtőskalács, lecsó és portugál szendvics

2024.05.08. 19:30

Közösségkovácsoló kondérparti - fotógaléria és videó

Közösségkovácsoló, tavaszváró kondérpartit szervezett kedden a hallgatói önkormányzat a Pannon Egyetem Nagykanizsa Körforgásos Gazdaság Egyetemi Központ udvarán. Készült kürtőskalács, hamburger és lecsó is.

Benedek Bálint

A győztes "A-Team" munkában, balról: Torma Roland, a Pannon Egyetem Nagykanizsa Körforgásos Gazdaság Egyetemi Központ gazdasági főigazgató-helyettese, Gerencsérné dr. Berta Renáta és dr. Holczinger Tibor, a Pannon Egyetem Nagykanizsa Körforgásos Gazdaság Egyetemi Központ főigazgató-helyettese

Fotó: Szakony Attila

Az eseményen a szervezők részéről a hallgatói önkormányzat elnöke, Kóti Luca elmondta: a főzőversenyre nyolc csapat nevezett, közülük a Piarista-iskola és a Cserháti-technikum a középiskolásokat képviselte. A félévet lezáró összejövetel lényege, hogy a hallgatók, az oktatók együtt legyenek az intézmény falain kívül is. Az egyetemi központ családias légkörét továbbra is őrzi.

Az "A-Team" csapat tagjaként az egyetemi központ megbízott főigazgatója, Gerencsérné dr. Berta Renáta is kötényt húzott. A portugálok egyik legjobb ételét, Bifana szendvicset készítettek tarjával, saját készítésű házi buciban, coleslow salátával.

- A tavaszváró kondérparti egyfajta csapatépítő tréning is, összetartó közösség a miénk, ilyenkor együtt főzünk, sokat nevetünk és beszélgetünk - fogalmazott a megbízott főigazgató. - Nagy öröm, hogy csatlakoztak középiskolások is. Mindenki a legjobb ötletével s receptjével érkezett. Bográcsban éppúgy készült étel, mint tárcsán, sőt néhányan a nemzetközi gasztronómiából merítettek ötletet.

A Bali Judit kollégiumi igazgató, Kóti Luca és Kovács Zoltán öregdiák alkotta zsűri végül a Gerencsérné dr. Berta Renáta, Torma Roland és dr. Holczinger Tibor összeállítású "A-Team" csapat ételét találta a legjobbnak.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában