Street food ételek minikoncertekkel

2024.05.07. 14:00

Mustra Grill & Chill – hat vendéglátóhely részvételével Zalaegerszegen

Street food ételek és minikoncertek immár negyedik alkalommal várják az érdeklődőket Zalaegerszegen május 16-a és a 18-a között. A Mustra Grill & Chill programban hat vendéglátóhely kínálja specialitásait és minőségi italait, akár egy belvárosi séta keretében. A részletekről az Alibi Pub&Pizza étteremben tartottak sajtótájékoztatót kedden.

Antal Lívia

Mustra Grill & Chill: sajtótájékoztató az Alibi Pub&Pizza előtt (b-j): Balaicz Zoltán, Papp Péter, Becze Barnabás, Tőke Erik, Szekeres Péter, Major Bence és Major Zsolt

Fotó: Antal Lívia

Májusban számos rendezvény volt és lesz Zalaegerszegen. A sörfesztivált az elmúlt hétvégén tartották a Göcseji Prószafesztivál május 20-án, míg a városi gyermeknap május 26-án számít az érdeklődők figyelmére. Erről Balaicz Zoltán polgármester beszélt, hozzátéve: e két nagyobb esemény közé ékelődik be Mustra Grill & Chill program

Mustra Grill & Chill
Mustra Grill & Chill: az Alibi Pub&Pizza teraszán rendezték meg a sajtótájékoztatót
Fotó: Antal Lívia

Kiemelte, hogy ez a program nem az önkormányzat rendezvénye, hanem helyi tehetséges, innovatív vállalkozók kezdeményezése. A polgármester felidézte azt is, hogy kezdetben egy időszakra szólt, a népszerűsége miatt azonban már tavaszi és őszi programkínálata is van a Mustra Grill & Chill rendezvénynek, amelynek májusi eseménysorozata hat belvárosi vendéglátóhely összefogásában valósul.

Mustra Grill & Chill: egységáron kínálják az ételeiket

A Parázs Bisztró, mint új belépő a magyar és nemzetközi sörök, valamint csirkés, marhahúsos és szarvashúsos hamburgerek köré építi fel kínálatát, mondta el Major Bence és Major Zsolt. Az Alibi Pub&Pizza különleges olasz pizzákkal készül, Günzer Tamás borkóstolójával és 25-féle Jack Daniel’s kóstolóval, amelyről Papp Péter tulajdonos beszélt. A Contrast Bistro különféle ízesítésű szendvicseket és grillkolbászt fog kínálni díjnyertes koktélokkal és kiváló sörökkel, ismertette Szekeres Péter tulajdonos, magyar- és világbajnok bártender. A Díszpintyben ismét felállítanak egy kinti grillteret, ahol az ízlelőbimbókat beindítva csirkés és tengeri finomságsokkal rakott paellát fognak készíteni, és mellé Szent András söröket kínálnak majd, mondta el Tőke Erik tulajdonos. A Spájz Eco-Gourmet bográcsos balatoni halászlével, tengeri halas fogásokkal, grillezett hazai halakkal, valamint finom sörökkel és balatoni borválogatással készül, árulta el Becze Barnabás tulajdonos. A Piccolo Panzió Vendéglő képviselője nem tudott jelen lenni, de azt megtudtuk: sült és grillezett ételekkel, német sörökkel és hazai borokkal várják majd a vendégeket.

A Mustra Grill & Chill programban résztvevő vendéglátóhelyek mind a három nap minikoncertekkel is várják a városlakókat és a turistákat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában