Egy szetten múlt a döntő

2024.05.09. 09:00

Női asztalitenisz NB I.: bronzérmes a Kanizsa Sörgyár II.

A 3. helyen zárt a női asztalitenisz NB I.-ben a Kanizsa Sörgyár SE második csapata.

Varga Andor

A Kanizsa Sörgyár SE II. az NB I.-es rájátszásban: Végh Zsuzsanna, Deák Regina, Kele Virág, Gvozdenovic Katarina és Jakabfi Imre csapatvezető

Fotó: KSSE

A címvédő dél-zalai együttes a sportág megyei szövetségével karöltve a Kanizsa Arénában rendezte meg az NB I.-es rájátszást, a három csoport legjobb 4-4 együttesével. A házigazda a Nyugati csoport győzteseként kiemeltként kezdett, majd jött a negyeddöntő:

KSSE II.–Egri AK 7:3

A zalai győztesek: Végh 3, Gvozdenovic 2, Kele és a Végh-Gvozdenovic páros.

A könnyű hazai győzelemhez hozzájárult, hogy az ellenfél csak két játékossal állt ki erre a mérkőzésre.

Az elődöntőben:

KSSE II.–ATSK Szeged 5:5

Gy.: Végh 3, Gvozdenivic, Végh-Gvozdenovic.

A tavaly még extraligás és újra oda tartó szegedi fiatalokkal szoros és magas színvonalú mérkőzést vívtak a hazaiak, az összecsapás egy hajszállal, 20:19-es szettaránnyal dőlt el az ellenfél javára.

A 3. helyért:

KSSE II.–Vecsési SE 6:4

Gy.: Végh 3, Gvozdenovic 2, Végh-Gvozdenovic.

A szezon utolsó összecsapásán javított a házigazda és megszerezte a hazai második vonal bronzérmét.

– Vendégeink elégedettek voltak a rájátszás körülményeivel, talán ez is hozzájárult, hogy a küzdelem nagy és magas színvonalú volt – értékelt a Kanizsa Sörgyár SE csapatvezetője, Jakabfi Imre. – Nem lehetünk teljesen elégedettek, hisz egyetlen szettel lemaradtunk a döntőről, de örülünk, hogy a bronzmeccsen sikerült javítani. Végh Zsuzsi kiválóan játszott, veretlen maradt, jövőre már csak az Extraligában számítunk rá. Gvozdenovicot kisebb sérülés hátráltatta, de tőle így is többet várunk.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában